Descriere
Yacht cu motor charter Don Michele
Brosura – Don Michele charter motoryacht

Noul yacht cu motor C Boat 27SC Don Michele a lovit cu succes apa în Porto Piccolo Sistiana lângă Trieste în 2015. Nou construit și disponibil pentru a fi charter, iahtul charter Don Michele oferă 5 apartamente spațioase pentru 10 persoane. 5 membri ai echipajului. Yacht-ul charter Don Michele are acces la scaune cu rotile și este echipat pentru oaspeții cu dizabilități și pasagerii cu mobilitate redusă, cu sediul în Napoli.

Yacht-ul charter Don Michele este înregistrat pentru charter în Italia și Franța.

Interioare
Un amestec perfect de funcționalitate, design, tradiție și tehnologie, iahtul charter Don Michele este o navă de înaltă calitate, complet personalizată, caracterizată prin rafinament și eleganță. Repartizat pe trei punți uimitoare, iahtul de lux Don Michele se mândrește cu spații exterioare generoase, precum și interioare rafinate și luxoase, mobilate cu gust și realizate cu cele mai fine materiale. Puntea inferioară găzduiește 5 cabine minunate, inclusiv suita proprietarului, 2 cabine VIP cu pat dublu și 2 cabine pentru oaspeți cu paturi superioare și inferioare (fiecare pat are o lățime de 90 cm). Fiecare cabină este dotată cu cadă privată, duș separat, dulap, birou, seif și aer condiționat. DVD Tv-Lcd cu conexiune Sky disponibil în fiecare cabină: Tv-Lcd DVD 40 ″ în cabina proprietarului și Tv-Lcd DVD 32 ″ în toate celelalte cabine.

Puntea principală găzduiește un salon larg cu DVD Tv-Lcd 46 ″, bucătărie separată și sufragerie. Iahtul este prevăzut cu muzică Wifi, Dolby Surround în interior și în exterior.

Spațiu separat al echipajului cu 2 cabine.

Punte
Exterior C Boat 27SC Don Michele, charter, are o punte superioară de 85 mp, oferă o zonă de luat masa spațioasă, cu masă și scaune pentru 10 persoane, grătar, gheață, 2 frigidere, chiuvetă. Terasă largă cu saltele în față și 4 șezlonguri în spate. Tecnogym tapis roulant. Difuzoare independente.

Echipament
Mai multe echipamente disponibile la bord, inclusiv: platforma hidraulică de scăldat Opacmare Transformer *, stabilizatoare, PlaysStation 4.

Jucării de apă: platformă mare gonflabilă (5 mt x 4 mt) + platformă mică gonflabilă (5 mt x 2 mt), schi nautic, scândură, 2 sup + 2 sup (elice cu pedală), scuter electric de mare, 3 x SEAWINGS, 2 SEABOB , mică piscină gonflabilă de utilizat pe punte, gogoasă gonflabilă de 3 persoane și gogoasă gonflabilă de 1 persoană, echipament de snorkeling (diferite dimensiuni), caiac gonflabil, windsurf gonflabil, NOU 2020 7,74mt Axopar 24 T-Top Tender, Yamaha 180 CP 3 scaune waverunner, tobogan cu apă înălțime 2 mt

C Boat 27SC iahtul cu motor Don Michele are acces pentru scaune cu rotile și este echipat pentru oaspeții cu dizabilități și pasagerii cu mobilitate redusă.

* Vă rugăm să rețineți că imaginea prezintă un transformator instalat pe un alt iaht

Echipaj
Echipaj profesional de 6.

Căpitan:
Angelo este din Termoli, a urmat școala nautică din Termoli și și-a făcut specializarea la Academia Marina din Livorno. Din 2006, Angelo administrează două companii în Termoli: Inmare Srl, o companie care se ocupă de muncă pe mare și Marinucci Yachting Club, o companie care se ocupă de administrarea portului de agrement. El este de fapt un om de mare, pasionat de mare și navigație. Caracterul său comunicativ și prietenos va asigura, fără îndoială, oaspeților o experiență de neuitat la bord. Angelo vorbește fluent engleza și este limba maternă italiană

Chef:
Chef Errico este din Venafro, Molise.
Errico este un tip însorit și bine dispus. El poate lucra în toate domeniile industriei alimentare și băuturi, inclusiv baruri, conferințe și evenimente cu peste 10 ani de experiență. El poate aplica o combinație unică de abilități pentru a obține rezultate pozitive, cum ar fi gestionarea provocării la «4 RISTORANTI», un program de televiziune italian foarte popular condus de bucătarul-șef Alessandro Borghese. S-a alăturat cu succes încă două competiții TV: «Profumi e sapori dall’alto Molise alla Puglia» și «Mare și Monti». Este bucătar pe Don Michele din 2017 și a colectat o mulțime de feedback-uri excelente de la oaspeții săi. El este limba sa maternă italiană și vorbește engleza de bază.

Preț pe săptămână (Mid): 43.000 €
Preț pe săptămână (Low): 52.000 €
Preț pe săptămână (High): 32.000 €

FRANȚA – Corsica (Insula lui Napoleon), FRANȚA – Sudul Franței (Riviera Franceză), ITALIA – Golful Napoli, ITALIA – Insulele Pontine, ITALIA – Portofino și Cinque Terre, ITALIA – Sardinia, ITALIA – Sicilia, ITALIA – Arhipelagul toscan

Informatii utile

Deckhand:
Giancarlo, de la Termoli, și-a luat diploma la școala nautică și deține, desigur, licența nautică. Giancarlo are mulți ani de experiență în industria nautică în domeniul transferurilor, întreținerii și gestionării navelor, dar este, de asemenea, foarte poliedric și devine cu ușurință esențial atunci când lucrează în echipă. Dragostea sa pentru mare și necunoscut l-a condus la industria yachtingului și de atunci nu a mai privit niciodată înapoi. Este un om de mare experimentat, cu peste 25 de ani în industria yachting-ului. Giancarlo a petrecut mulți ani în Grecia și vorbește fluent greacă și bineînțeles engleza.

Șefă stewardesă:
Gisella, din Imperia, este o persoană foarte distractivă și energică. De la surf la pescuit și scufundări, sporturile nautice au fost întotdeauna o parte imensă a vieții ei. După ce a petrecut un an în Australia ca împachetatoare, ea și-a simțit viața în Imperia un pic „îngustă”. Nu lucrase niciodată la iahturi până în 2017, când l-a întâlnit „accidental” pe Don Michele; s-a simțit îndrăgostită de viața de pe mare și și-a depus toate eforturile pentru a-și îmbunătăți abilitățile și rolul. Gisella este acum un membru cheie al echipei Don Michele și toți invitații îl sună pe Gisella! Hobby-urile ei sunt călătoriile și cititul. Este limba maternă italiană și vorbește fluent engleza.

Stewardesă:
Deborah se descrie ca o persoană entuziastă și concentrată, cu un ochi fin pentru detalii. În ultimii ani, Deborah a lucrat în mai multe restaurante, dobândind multă experiență în ospitalitate; apoi și-a petrecut ultimii ani lucrând la bordul iahturilor private ca stewardesă. Din 2016 a lucrat la Termoli Yachting Club acoperind mai multe roluri. Deborah este o adevărată iubitoare de mare, deține permisul nautic și își petrece timpul liber înotând și vâslind cât poate. Este limba maternă italiană și vorbește engleza de bază.

Tarife și condiții
Tarife săptămânale pentru iahturi charter Don Michele (TVA aplicabil) MYBA, WMT: iulie / august și evenimente 52.000 €; Iunie / septembrie 43.000 €; alte luni 32.000 €. Tarifele includ: închiriere, echipaj la numărul indicat, asigurare iaht, rufe lenjerie iaht. Tarifele nu includ: mâncarea și băuturile oaspeților, combustibilul pentru iaht, pentru ambarcațiune și barca de vânătoare, costurile de ancorare, costurile comunicărilor personale (internet, fax, dacă sunt la bord), costurile rufelor personale. Consum de combustibil 125 lt / h la 10 noduri. Combustibil fără taxe numai în Italia.

(Acest document nu este contractual. Toate specificațiile sunt date cu bună-credință și oferite numai în scop informativ. Editorul și compania nu garantează sau își asumă nicio răspundere legală sau responsabilitate pentru acuratețea, caracterul complet sau utilitatea oricărei informații și / sau imagini afișat. Inventarul iahturilor, specificațiile și prețurile pentru navlosire pot fi modificate fără notificare prealabilă. Niciunul dintre textele și / sau imaginile utilizate în această broșură nu poate fi reprodus fără acordul scris al editorului)