Despre Sardinia

Baza Portisco este situată în frumoasa „Costa Smeralda” (Coasta de Smarald), între Porto Cervo și Porto Rotondo, la doar 10 minute de Aeroportul Olbia. Marina di Portisco, care este un golf natural natural, este ideal pentru turismul cu navigație și oferă o varietate de servicii într-un mediu cald și ospitalier.
Plecând de la Portisco, puteți naviga către un număr mare de destinații: Arhipelagul Madalena este un parc natural împrăștiat de plaje unice, printre care celebra plajă roz (spiaggia rosa) din Budelli. Corsica sălbatică se află pe cealaltă parte a „Bocche di Bonifacio”. Coasta de nord a Sardiniei până la frumoasa și neatinsa insulă Asinara și coasta de est până la golful Osorei, care este habitatul preferat al ultimelor populații de „foca monaca” (focă călugărească). În timpul acestor călătorii puteți găsi cu ușurință țărmuri bine echipate; vă puteți bucura de o vacanță de o viață într-un mediu exclusivist.

Detalii

Distanță totală 80 mile marine aproximativ
Plecare Portisco
Prima zi: îmbarcare
A doua zi: Portisco – Cala di Volpe – Porto Cervo – Cannigione (14 nm)
A 3-a zi: Cannigione – Palau (4 nm)
A 4-a zi: Palau – Budelli – Santa Maria – Razzoli – Bonifacio (22 nm)
A 5-a zi: Bonifacio – Lavezzi – Santa Teresa (12 nm)
A 6-a zi: Santa Teresa – Porto Pollo – Palau (12 nm)
A 7-a zi: Palau – Portisco (15 nm)
A 8-a zi: Debarcare

În timpul verii, vântul predominant este Meltemi care suflă din nord-vest, are aceleași caracteristici ca în Ciclade. În timpul primăverii și toamnei vântul suflă de obicei din sud-est la aproximativ forța 2-4.