Despre Caribbean Islands

Insulele Windward și Leeward formează granița de est a Mării Caraibelor. Întinzându-se de la Grenada la Martinica, Windwards și-a luat numele, deoarece navele britanice care navigau din alte colonii trebuiau să bată frecvent vremea pentru a ajunge la ele. Insulele nordice ale arhipelagului sunt mai degrabă sub leeward, așa că britanicii le-au numit Insulele Leeward. Acestea încep în Dominica, chiar deasupra Martinicii, și se învârt ușor spre nord-vest, puțin sub 150 de mile, pentru a include Guadelupa, Antigua, Nevis, St. Kitts, St. Barts, Anguilla și multe altele. Se termină lângă St. Martin, la 150 de mile est de Puerto Rico. Aceste ape sunt o locație ideală pentru organizarea unei vacanțe de navigație St. Martin într-o varietate de destinații de-a lungul lanțului Leeward.
St. Martin rivalizează cu Insulele Virgine Britanice ca fiind cea mai populară destinație de închiriat iahturi din Caraibe, cu un motiv întemeiat. Condițiile de navigație fac din aceasta o destinație pentru marinari cu experiență rezonabilă și există un amestec bun de sărituri în insulă și croazieră captivantă cu apă albastră, care ar trebui să îi facă pe toți fericiți.
Această națiune insulă dublă și pașnică este împărțită la mijloc, nordul este francez, iar sudul este olandez. Oferă unul dintre cele mai mari hub-uri din Caraibe în ceea ce privește serviciile aeriene. Bucurați-vă de plaje uimitoare, inclusiv câteva secrete retrase, cumpărături fără taxe vamale, restaurante premiate, site-uri interesante de scufundări, păduri tropicale, oportunități de drumeții, călărie etc.
Un charter cu barca St. Martin vă permite libertatea de a explora unele dintre cele mai frumoase insule din estul Caraibelor și de a vă bucura de scufundări spectaculoase și snorkelling pe parcurs.
Cu mâncare excelentă, baruri și restaurante relaxate (precum și mai multe opțiuni de lux, dacă vă simțiți înclinați), muzică live și oportunitatea de a explora istoria colonială fascinantă, un charter de iahturi St. Martin vă va oferi un gust pentru nenumăratele farmece ale acestei încântătoare părți a lumii.
Baza noastră este la Marina Port De Plaisance, care este amplasată în grădini luxuriante, tropicale, cu vedere la apele albastre-verzui și la munții maiestuoși, acest port de lux luxos oferă servicii excelente, cinci restaurante, un cazinou de 12.000 de metri pătrați și un stat – spa și club de sănătate ultramodern. Proprietatea găzduiește, de asemenea, două piscine, șapte terenuri de tenis iluminate pentru jocuri de noapte și un birou de servicii pentru oaspeți.

Detalii

Distanță totală 259 mile marine aproximativ
Plecare St. Martin
Prima zi: îmbarcare
A doua zi: Golful Simpson – Golful Mic – Golful Mare (4 nm)
A 3-a zi: Golful Mare – Golful Wells (Saba) (25 nm)
A 4-a zi: Golful Wells – Basseterre (St. Kitts) (38 nm)
A 5-a zi: Basseterre – Golful Casei Albe (4 nm)

În timpul verii, vântul predominant este Meltemi care suflă din nord-vest, are aceleași caracteristici ca în Ciclade. În timpul primăverii și toamnei vântul suflă de obicei din sud-est la aproximativ forța 2-4.